Construccions Fusté

ico-menu-esquerra Situació
ico-menu-esquerra Contactar


Adreça:
Ctra. Girona-Sant Feliu, Km 11,500
17244 Cassà de la Selva
Girona

Telf: 972460772
Fax: 972461061

Horari:
El nostre horari és de 8 a 13 i de 15 a 20 hores.

E.mail: grupfuste@grupfuste.com


 
 
Grup Fusté-Construcció d'obres públiques Construccions Fusté Formigons Cassà S.L. Prefabricats Vibrats, S.A Fusté Inversions S.L.
marc-superior-imatge
marc-esquerra-imatge Construccions Fusté marc-dreta-imatge
marc-inferior-imatge


Construccions Fusté S.A.


Construccions Fusté S.A. està plenament consolidat en el sector gironí de l’obra pública. Treballa, entre d’altres, per a GISA, INCASOL, DPTOP, Diputació de Girona, Diputació de Barcelona i multitud de consells comarcals i ajuntaments de les demarcacions gironina i Barcelona. Està certificada, amb els distintius de Qualitat i Medi ambient de les normes ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004.

La gran quantitat de carreteres, rotondes, urbanitzacions, ponts, canalitzacions i obres d’infraestructura general, realitzades per Construccions Fusté, s’han convertit en un excel·lent aval, però cal afegir-hi el compromís del seu equip humà en la millora continua del servei, la satisfacció del client, el compliment de la legislació vigent, la gestió de recursos, la seguretat i salut i la preservació del medi per completar un segell de garantia i qualitat que ens ha donat un prestigi arreu de les nostres comarques.

mapa webavís legal
Disseny Web Comunicatek